Visie en Werkwijze

Ik vind het belangrijk dat iedereen een echte kans krijgt om mee te doen in de samenleving. Ik geniet ervan om met cliënten te zoeken naar passende oplossingen zonder daarbij hun eigen verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen (de Kanteling).

In mijn optiek moeten mensen zo lang mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en daar in ieder geval de regie over blijven houden. De oplossing hoeft daarbij niet altijd in nieuwe voorzieningen te liggen, maar er kan ook gekeken worden naar wat er reeds aanwezig is.
Ik wil graag samenwerken met andere ketenpartners om zo efficiënter, creatiever en kostenbesparend te werken. Dit met het oog op de bezuinigingen binnen de gemeenten.

Vanuit een jarenlange ervaring in advisering en indicatiestelling, lever ik maatwerk voor cliënten en opdrachtgever. Op een klantvriendelijke en zakelijke manier, waarbij ik grote waarde hecht aan een professionele benadering. Ik blijf goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de voorzieningen/hulpmiddelen en jurisprudentie.

Het samenwerken met andere organisaties (integraal netwerken), de contacten binnen de gemeenten, collega adviseurs, leveranciers en bouwkundigen staan hoog in het vaandel bij me. Wanneer u mij inhuurt kunt u rekenen op een professionele houding, zonder 9 tot 5 mentaliteit en ik ben bereid om werkzaamheden te verrichten door het hele land.

Het tarief is afhankelijk van de opdracht. Het is mogelijk om vanuit uw organisatie te werken of vanuit mijn huisadres.

Aan u de keuze!